miercuri, 24 martie 2010

...despre femei




Sunt femeile nebune? Da! Azi stateam si ma gandeam, si trebuie sa recunosc ca toti barbatii care spun ca suntem nebune, au dreptate!

Ei bine, zic asta din anumite motive:
1)pentru ca din exterior este neinteleasa nebunia aia pentru shopping. Cand te gandesti logic, ce face o femeie atatea ore la shopping,e greu de explicat. As putea sa incerc sa gasesc 1000000 de motive stupide, dar ar fi mult mai simplu sa recunosc ca exageram!

2)pentru ca suntem absolut dependente de "discutii". Gasim in orice imprejurare un prilej bun de a discuta despre diverse chestii foarte neinteresante pentru toti barbatii.

3)pentru ca suntem obsedate de noi, de barbatii din viata noastra si tot ceea ce ne inconjoara. Vrem sa controlam totul, vrem sa stim tot, chiar daca suntem niste foarte bune actrite si ascundem asta foarte bine.

4)pentru ca avem multiple personalitati de care nu aveam nici macar noi habar. De ex atunci cand primim dragoste din partea unui barbat normal, de care suntem cu adevarat indragostite inca de la inceput, cum relatia devine mai serioasa, incercam sa schimbam ceva la el. ORICE, numai de dragul de a schimba ceva, si de a simti ca am lasat ceva in urma. Si daca barbatul e usor de manipulat si cade in plasa, peste cateva luni vine "nebuna" si ii reproseaza ca nu mai e ca la inceput, ca se intampla ceva cu el

5)pentru ca foarte multe femei care indragostite de un barbat, incerca prin motive bizare sa-l izoleze de restul lumii si mai ales de potentialele pericole feminine din trecut, cu care el a pastrat strict o relatie amicala.

Ar mai fi multe motive, dar pentru moment e suficient.

P.S.: Don't tell any men about this!

Un comentariu:

  1. Prea multa experienta pentru varsta ta! Mi-a placut modul in care"tradezi"latura feminina dar totusi mi se pare ca ai pre multa experienta pe care eu un om copt cred ca n-ai acumulat-o din carti de specialitate!O sa te urmaresc cu interes.

    RăspundețiȘtergere